söndag 28 juli 2024

Nu skall vi kraftsamla!

Jag hoppas ni liksom jag upptäckt att vi fått ett till "Svenskt musikunder" och än en gång är det en ung kille - Omar Rudberg!

Jag är inte ett dugg förvånad över att han (och vi fans) är nominerad i flera kategorier när det gäller Rockbjörnen!

Killen har inte bara en fantastisk röst, han sjunger lika bra på svenska, engelska och spanska och han är dessutom en helt otrolig dansare. Som om inte det  var nog är han i och med genombrottet i Young Rojals även en otroligt duktig skådespelare.

Att som 25-åring redan vara en så komplett artist är smått otroligt. VAD skall det bli av denna kille!

Han har verkligen KÄMPAT sedan han som liten kom till Sverige från Venezuela tillsammans med sin mamma. Ja det är inte bara Omar som har kämpat, hans mamma Wilnur har ALLTID stått vid Omars sida och stöttat och trott på honom. Det är ett teamwork som nu verkligen ger frukt.

I höst ger sig Omar ut på en Europaturné, som självklart sålde slut på ett kick!

Så förstå vänner vilken fantastisk artist Sverige har nu och låt oss bära fram honom till en eller flera Rockbjörnar och även priset som Grönans Liveuppträdande 2024!

Det enda som behövs är ett gratiskonto på Aftonbladet och sen är det bara att rösta, rösta och rösta! En gång om dagen kan man rösta - så gör det! 

Länkarna till de olika röstningssidorna hittar ni nedan:

Årets Grönan live-akt: "Omar Rudberg 1 juni 2024" Live: https://www.aftonbladet.se/nojesbladet/musik/rockbjornen/a/rPAdqR/gronan-live

Man kan rösta en gång om dagen fram till den 12 september 2024!


Rockbjörnen 2024

Årets manliga artist - Omar Rudberg

Årets låt - Red light, Omar Rudberg

Årets fans - Omar Rudberg fans

https://special.aftonbladet.se/story/rockbjornen

Man kan rösta en gång om dagen fram till den 2 september.

Som om inte det var nog är Young Royals säsong 3 nominerad till Kristallen 2024! 

När du ändå håller på - rösta där också!

netflix-tittarnasval.se

Nu visar vi hur viktiga vi fans är och hur viktigt det är att stötta unga talangfulla artister.

NU KÖR VI!

onsdag 24 juli 2024

Åh nej, Netflix igen!

 Nu har det hänt igen - jag har hittat en till serie på Netflix som är perfekt att titta på när kroppen vill vila och liggande läge intagits!


Jag vet egentligen inte om det är att det är ungdomar det handlar om eller om det är "allas rätt att älska den man vill" som är det som gör att jag blir så tagen och trollbunden av serierna jag sett på Netflix nu i sommar. Förmodligen båda två. Hur som helst hugger de verkligen tag i hjärtat.


Serien som jag tittat på de senaste veckorna är #Heartstopper med #kitconnor och #joelocke i huvudrollerna. Det har publicerats två säsonger och den tredje kommer i höst. Den är så vacker, inte "snaskig" på något sätt.

Fakta:
Heartstopper är en brittisk TV-serie från 2022 skapat av Alice Oseman och utgiven av Netflix. Serien är baserad på Osemans webbserie och serieroman med samma namn från 2018 och handlar om Charlie Spring, en homosexuell kille som faller för sin nya klasskompis Nick Nelson, skolans bästa rugbykille som utifrån ser ut att vara allt Charlie inte är.

Så nu får jag se fram emot säsong 3 som börjar att sändas den 3 oktober.

Det är väl egentligen en ungdomsfilm men jag känner mig lite ung, wild och crazy ibland! 


Tack och hej för nu!