söndag 26 juni 2011

Minisemestern är snart slut - för den här gången.

Lämnade Malung med tåg fredagen den 17 juni klockan 11.43. Målet var Jönköping och Dreamhack! Jag, yngsta sonen och en kompis till honom färdades med diverse olika tåg och det gick hur bra som helst. Mannen och den äldste sonen färdades med bilen, fullpackad med datorer, väskor och kontorsstolar - och det gick också hur bra som helst. Dreamhack startade lördagen den 18 juni och höll på till tisdagen den 21 juni.




Tisdagen den 21 juni packade vi i bilen igen, mannen och äldste sonen åkte bil och jag & yngsta sonen tog tåget till Göteborg. Vi hade bokat tågbiljett ända till Mölndal, men som ni säkert vet så var jag sjuk den dagen som lokalsinnet utdelades så vi klev på lokaltåget åt fel håll......
Upptäckte som tur var misstaget omgående så vi fick gå av efter en hållplats och byta och ta nästa lokaltåg tillbaka till Centralstationen och börja om igen - också detta gick hur bra som helst och vi kom till slut fram till Mölndal!

Onsdagen den 22 juni var det äntligen dags för Liseberg! Men - sönerna har blivit äldre och är inte lika "hissiga" längre så någon tur i Atmos Fear blev det tyvärr inte..... (men glass och popcorn för vissa)
Midsommar firades med mor och mormor i lugnets tecken.




Besökte också morfars gravplats. Idag, söndag den 26 juni, var det då dags för hemfärd. Mannen och den äldste sonen packade in sig i den fullpackade bilen igen och jag & yngsta sonen satte oss än en gång på tåget.

För att göra det "ordentligt" så består hemresan av X2000, Regionaltåg, Intercitytåg och Rälsbuss.

Imorgon är det vardag igen och dags för jobb, ganska skönt faktiskt!
En veckas jobb och sedan är det dags för en semestervecka igen. Den veckan blir en "hemmapysselvecka" med diverse praktiska göromål - också det ganska skönt faktiskt.

Livet är faktiskt ganska så bra om man tänker efter.....

Inga kommentarer: