lördag 17 december 2011

Händelserik vecka - som vanligt.

Elever från Malung-Sälens gymnasieskolan redovisade sin resa till Rom under Företagarfrukosten på Sankt Olof Hotell & Krog i Malung: Trevligt besök på Föreningarnas Hus i Malung:

Årsmöte med Rotary Malung-Sälen:

Poliskontroll mellan Mora och Rättvik. Fick både blåsa och visa körkortet:

Christine Löfstrand (V) i talarstolen på Kommunfullmäktige i Malung-Sälens kommun:

Kurt Podgorski (S) i talarstolen på Kommunfullmäktige i Malung-Sälens kommun:

Radio Dalarna intervjuade mig i samband med reportaget om Malung-Sälens föreningar:


Veckan började med Kommunfullmäktigesammanträde i måndags. Trots att jag dagen till ära hade på mig röda strumpbyxor med röda hjärtan på så biföll inte Kurt & co Malung-Sälenpartiets motion om att sätta upp digitala infartsskyltar i Malung-Sälens kommun!


Jättetråkigt eftersom vi har fantastiska möjligheter i vår kommun med tanke på den gigantiska massa med människor som passerar genom vår kommun varje vecka. Det hela känns faktiskt lite dumsnålt och prestigefullt........ Men så är det ju ofta när det är (MSP) som kommer med förslagen - då SKALL de röstas ner oavsett hur bra de är! Ibland kan det vara svårt att tro att det är vuxna människor inom politiken i kommunen.......


I måndags kom Johanna Nyman från Radio Dalarna och intervjuade mig och några till om föreningspoolen inom Malung-Sälens föreningar. Det var ett mycket bra radioinslag som du kan lyssna på om du klickar här


Veckan har också bjudit på en tur till sonen i Falun. På vägen dit köpte jag en kyl & frys mellan Rättvik och Leksand och hamnade i en jättestor poliskontroll. De stannade varenda bil och det var körkortsvisning och alkokoll.


På onsdagen var det dags för årsmöte i Rotary Malung-Sälen. God mat, trevlig gemenskap och val till diverse poster.


På torsdagen hade vi ett trevligt studiebesök på Föreningarnas Hus i Malung. Medlemmar i Somaliska kultur- och idrottsföreningen kom på besök.


Fredag morgon var det Företagarfrukost på Sankt Olof Hotell & Krog. Det var flera föredragshållare och däribland ett gäng gymnasieelever som berättade om sin studieresa som de gjort till Rom. De var jätteduktiga.

Nu är det bara en vecka kvar till jul - men dessförinnan är det dags för en spännande vecka till!

Vi hörs!

1 kommentar:

Med örat mot rälsen sa...

Bocken i rondellen här i Malung har brunnit, nedbränd av två slynglar som såg ut att vara i 14-15-årsåldern. Min mamma ringde 112 och snart kom brandkåren, tog foton och släckte med skum. Nu ät tomten och hans fru utan ren. Jävla dårar!