tisdag 22 juli 2014

Total bloggtorka....

Ja nu är det bedrövligt!

Jag har inte skrivit på så länge så nu är det dags för skärpning. När jag har semester skall jag väl kunna få till det kan man tycka. :-)

Dansbandsveckan har varit intensiv (som vanligt) men ändå med stora skillnader mot tidigare år. Malung-Sälens föreningar fick ett mycket sent, ändrat, besked om att man inte fick hyra ut något boende på Dansbandsveckan. Förödande för den ideella föreningen som nästan bara har det som intäkt under året. Ett mycket stort, och katastrofalt beslut. Utan intäkter inga pengar till löner - that´s fact!
Hoppas att styrande "pampar" är nöjda nu.... Men de kanske börjar få mycket pengar på försörjningsstödskontot så de vill ha fler att betala ut det till. Sorgligt.

Försäljningen på Järnvägscaféet och secondhandbutiken har varit bra. Full fart och mycket folk. Jättekul! Personalen har gjort ett jättebra jobb och nästan allt hembakt bröd är slut. (Frysen var proppfull innan veckan började).

Något som inte var lika positivt var att man fått ägna massa onödig tid till att städa och spola bort piss bakom Järnvägsstationen varje morgon. Människor (eller vad de nu är) använder platsen till pissoar och stanken är inte kul för de som skall sitta där och fika under dagarna. Sorgligt.

Vi har som vanligt sovit i en lägenhet bakom Lidl och Preem och i år var det ÄNNU värre än det varit tidigare år. Människor (eller vad de nu är) kör runt och spelar musik (eller vad det skall vara) så att det dånar till långt in på natten. Poliserna åker runt och tittar på....

Branden som ödelade Fyndlagret var ingen historia man skrattar åt direkt. Vilken fruktansvärd tragedi. Människor blev hemlösa och en stor affärsverksamhet jämnades med marken. Usch.

Men nu är det semester några veckor och det skall bli jätteskönt. Inga speciella planer så det blir en hel del vila och "spontanutflykter".

Hej hopp!


Inga kommentarer: