lördag 19 mars 2011

Hur tänkte han då?

Satt och tittade på TV-Malung igår - en god vana.

Ett av inslagen var uppvaktningen av "vår" fantastiska Stina Nilsson som tagit OS-guld för ungdomar i sprint. En kanonprestation. Hon gratulerades av flera och när det blev dags för Malung-Sälens kommuns representant så börjar man ju undra....

Som representant för kommunen har man valt en person som varit med i Stinas klubb i många år, och det kan väl vara Ok för det är ju bra om det är någon som vet vad skidåkning är, men när han har klubbjackan och klubbmössan på sig så blir det bara pinsamt.

I det läget hade det sett lite bättre ut om han hade varit neutral. När han säger att han är kommunens representant och sedan är som en julgran med loggan på flera ställen så kan man nästan tro att Malung-Sälens kommun och Malungs IF skidor är en och samma organisation.

När sedan kommunens personalchef (som också är eller har varit ordförande i föreningen) är på samma scen är bilden komplett.

Det känns bara "B".....

Jag må vara petig men jag tycker att det är viktigt att man håller isär sina roller och de olika stolar man sitter om det skall vara proffsigt. Där ger jag mig inte en tum.

Inga kommentarer: