söndag 4 september 2011

En händelserik vecka är snart till ända

Veckan började med ett föräldramöte på NTI-gymnasiet i Falun. Lyssnade på en mycket intressant föreläsare från Game Over, ett behandlingshem för spelmissbrukande ungdomar. Han hade föreläst för eleverna på dagen.

På tisdagen var det en heldag i Hagfors i Valsarnas tecken. (Den har jag skrivit om tidigare i veckan.) En helt underbar dag och kväll!


Onsdagkväll var det dags för styrelsemöte med Sveriges Föreningar. Modern som organisationen är så körde vi mötet via Skype, mycket bra. Ett utmärkt sätt att kunna ha en styrelse med ledamöter från hela Sverige men slippa all åkning och alla hotellnätter.


Torsdagen började tidigt. Klockan ringde 4.30 och tåget gick 5.45. Tågresan till Stockholm fungerade mycket bra och jag var på Idrottens Hus i rätt tid. Förbundsstyrelsemöte med Korpen stod på agendan. Som vanligt ett intressant och kreativt möte lett av ordförande Tommy Olström.


När mötet var slut tog jag tåget till Falun för att hjälpa äldsta sonen med inflyttningen i lägenheten på Kvarnberget. Det är en jättemysig lägenhet i ett perfekt läge. Det blir nog jättebra. Nu är det upp till killarna att sköta sig i såväl lägenhet som skola.
Helgen har varit lugn med mycket vila. Behövligt när veckorna är fullspäckade. Söndag förmiddag var jag funktionär på Korpens tipspromenad. Höstens första promenad i ett mycket bra väder.

Inga kommentarer: