tisdag 26 november 2013

Fjärde träffen av fyra.

Då ligger man här i sängen i Falun igen. Imorgon är det dags för sista träffen av MS-skolan. Det ser jag fram emot, det har hittills varit bra träffar.

Och sen är det ju alltid skönt med sovmorgon. :-)

Dagens stora fråga har annars varit kommunens budgetutskotts beslut om förskott eller inte till Stiftelsen Byråsen, ett förskott som är nödvändigt för att de skall kunna starta igång nu när kylan och snön kommer så att man kan hålla öppet under jullovet.

Och beslutet blev bordläggning i avvaktan på Kommunfullmäktiges beslut om Budget 2014 den 16 december. Kul! Då kommer de ju inte att hinna spruta någon snö så att de kan öppna till lovet.

Det känns så destruktivt och bakåtsträvande!

Det som är ännu intressantare i frågan är att det är kommunen som är en av intressenterna i Stiftelsen Byråsen och troligtvis de som får ta hand om att avveckla anläggningen om man inte kan fortsätta verksamheten. Då skall marken återställas så att markägarna (som idag får arrende) får tillbaka sin mark och det låter ju billigt och bra. Men de kanske kan sälja liften, belysningen och det andra på Blocket eller Köp & sälj på Facebook.

Usch, det känns inte bra!

Det enda som känns bra i bedrövelsen är att jag inte längre är en del av politiken i Malung-Sälens kommun.

Inga kommentarer: