fredag 12 juni 2009

Dreamhack Summer - nu är vi på väg!

Ja, då var vi på väg igen. Jönköping nästa!

Jag, gubben och fem förväntansfulla ungdomar på tåget mot Elmia. Från lördag morgon till tisdag förmiddag skall de sitta sitta och glo in i varsin dataskärm. Själv tänker jag och gubben passa på att ha lite semester, motionera och ta en dagstur till Göteborg och hälsa på min mor och mormor och hans bror.

Förra året när vi åkte passade Centerpartiet på att lämna Samverkansalliansen för att istället ansluta till det "Röda gänget". Vi får väl se vad det blir för katastrof i år!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Hoppas ni får det riktigt trevligt utan något kaos.

Ann-Louise Eklund sa...

Totalkaos: Ja, det hoppas jag också. Det har börjat bra i alla fall. Alla datorer är på plats och fungerar och alla är nöjda och glada.

Anonym sa...

Dreamhack ur ett hälsoperspektiv? Bolla med mig!

Ann-Louise Eklund sa...

Anonym: Ja man kan se på den frågan få flera sätt, både positivt och negativt.

Fysisk hälsa: Ja, inte blir det mycket nyttig mat eller fysisk aktivitet - inte så bra ur ett hälsoperspektiv. Avsaknaden av dusch och tandborstning kan hos vissa vara direkt snuskigt!
Att arrangemanget är drogfritt är ett stort plus.

Psykisk/mental hälsa: Kan för vissa bli väldigt ansträngande och pressande medans det för andra kan vara oerhört stimulerande och inspirerande.

Social hälsa: Flera får äntligen träffa de personer som man haft digital kontakt med under året. Som man spelat mot och med. Kanon eller kalkon beroende på vilka förväntningar man har när man kommer till Dreamhack.

Kulturell hälsa: WOW, det här är ungdomskultur om något. Uppvisningar, tävlingar, utställningar, uppträdanden och skapande. Ett Mecka för dataintresserade.

Bolla gärna tillbaka.