fredag 26 augusti 2011

Prioriterade frågor för kommunledningen?

Igår hade vuxenvandrarföreningen "Vuxna på Grönland" bjudit in till en träff om ungdomar och droger. På plats var representanter från Polisen, Malung-Sälens gymnasieskola och BRåMS (Brottsförebyggande rådet).

Det var ett bra och intressant möte, det saknades bara en sak - ledande politiker!

INGEN från kommunledningen, inte Socialnämndens ordförande (Carina Albertsson (S))och inte Barn- & Utbildningsnämndens ordförande (Ola Olin (V))! Helt otroligt!

Men det visar väl hur högt upp på agendan ungdomsfrågorna står för styrande politiker idag......

Jag är i alla fall stolt över att vi var fem stycken från Malung-Sälenpartiet på plats. Dessvärre har vi ju ingenting att "säga till om" sedan övriga partier "mobbat ut oss" och slängt ut oss i kylan.

Det är ju väljarna som bestämmer vilka politiker som skall styra så det är ju följaktligen så här man vill ha det.....

Får säga att polisen ryckt upp sig ordentligt de senaste två åren. De har varit väldigt synliga och aktiva. Det skall de ha all heder för. På skolavslutningen i år vuxenvandrade jag och då var de överallt, mycket bra.

3 kommentarer:

Sabina sa...

De ledande politikerna väljer att INTE se, för jag vill inte tro att de inte är informerade om det växande problemet. Och socialnämdens ordföranden borde väl om någon veta hur klimatet ser ut i verkligheten ute i samhället, hoppas det i alla fall.

Anonym sa...

Varför satsar man inte på ungdommarna? De är ju framtiden de som skall ta hand om politikerna när de blir gamla och behöver hjälp.

Ann-Louise Eklund sa...

Ja det är ledsamt att de styrande politikerna struntar totalt i ungdomsfrågan (för på något annat sätt kan man väl inte tolka deras frånvaro på ett sådant viktigt möte).