tisdag 9 augusti 2011

Vilken match!

Hemkommen från ännu en spännande kväll i Hagfors!

Valsarna-Dackarna stod för kvällens underhållning, och vilken underhållning! Matchen slutade till sist 45-45 och bonuspoängen gick till Valsarna eftersom de slog Dackarna på bortaplan med 4 poäng.

Men man får väl ändå tycka lite synd om Dackarna. De har inget flyt direkt. För det första är ju Fredrik Lindgren skadad, för det andra körde Rune Holta inte alls bra och för det tredje så skadades Andreas Jonsson i sista heatet.

Till på köpet så ledde Dackarna från det andra heatet och ända till det sista heatet startade. Matchen började med 3-3 men sedan var det Dackarna för hela slanten kändes det som. Valsarna kändes helsega i varenda start. Som mest ledde Dackarna med 12 poäng (efter heat 9) men sedan tuggade Valsarna på och inför sista heatet stod det 40-44.

I det sista heatet ställde Valsarna upp med Grigorij Laguta och Daniel Nermark och Dackarna med Andreas Jonsson och Hans Andersen. Heatet slutade med en femetta för Valsarna och därmed blev matchen oavgjord och bonuspoängen hamnade som sagt hos Valsarna.

Underbart!

Inga kommentarer: