måndag 20 augusti 2012

Nu har de lyckats igen!

Ännu en duktig och ambitiös chef har sagt upp sig.......

Tekniska chefen var inte kvar långa stunden, inte fastighetschefen heller och nu har Malungshem AB:s VD sagt upp sig.

En av cheferna som sa upp sig sa ungefär: "Hur skall man kunna vara chef när man inte får ta ett enda beslut själv?" Det säger tyvärr en hel del.

När chefstjänstemännen inte kan ta egna beslut och leda den verksamhet de är satta att leda då är det inte lätt. När några "klåfingriga" politiker (såväl aktiva som tidigare aktiva) skall vara med och lägga sig i då blir det inte lätt att vara chef.

Så jag förstår att de chefer som är ambitiösa och vill göra ett utvecklande och framåtsyftande gott arbete inte står ut så länge utan ger upp.

Att styras av politiker som har så många uppdrag att de inte hinner sätta sig in i viktiga fakta när de skall ta beslut är förödande. Då kan resultatet bli hur som helst - och det har det tyvärr också blivit i flera fall.

Jag skriver inte det här för att jag är bitter över att inte längre vara en del av politiken i Malung-Sälens kommun, jag saknar det faktiskt inte ens, utan för att det måste bli något slut på den här idiotin någon gång om vi inte skall halka tillbaka till 70-talet. Som det är nu känns det som en enda stor lekstuga. Hårda ord kanske, men det är verkligen så det känns.


Man kan inte sitta hemma vid köksbordet och gnälla på att det är så dåligt och sedan ändå fortsätta att rösta på de som styr kommunen, då blir det ingen förändring.

Så, alla gnällspikar, endera så:
- Röstar ni på ett parti som inte styr kommunen idag!
- Engagerar ni er politiskt och försöker vara med och påverka!
- Tiger och fortsätter lida!

Det var allt för ikväll! ;-)

Inga kommentarer: