torsdag 18 oktober 2012

Semester, dag 1

Onsdag

Dagen började tidigt, klockan ringde 05.00. Frukost i receptionen på Scandic i Karlstad och sedan bilfärd till Karlstad Airport.

Har flugit från Karlstad en gång tidigare och då var det INGEN kö till incheckningen, nu var det kö genom HELA byggnaden! Oh my god - jag tror att alla skulle ut och resa samtidigt som vi.

Vi skulle lyfta klockan 08.00 men kom inte iväg förrän kvart över åtta. Det var kraftig motvind till Gran Canaria så den beräknade flygtiden var 6 timmar och dessutom skulle vi mellanlanda och tanka i södra Portugal.

Resan blev lång, men gick bra. Med Svensson, Svensson som underhållning och god mat & dryck gick det ganska fort i alla fall.

Bussresan från flygplatsen till hotellet gick bra, men så klart skulle vi släppa av alla andra innan vi kom till vårt hotell! :-)

Väl på plats på hotellet packade vi upp alla kläder och sedan var det dags för en lite promenad i omgivningarna före middagen. Vägg i vägg med hotellet ligger ett stort köpcenter i tre våningar med ALLT (inklusive många barer för killar som gillar killar).

Efter promenaden och en öl var det då dags för middag. Med all inclusive behöver man inte fundera så mycket - det är bara att äta och dricka.

Efter middagen behövde vi inte så mycket till underhållning, sängen kändes som den bästa underhållningen för kvällen.

Inga kommentarer: