söndag 21 april 2013

Ett steg till taget

Jo för i fredags var det dags för avtackning av mig som ordförande för Malung-Sälenpartiet. Vi var på Sankt Olof Hotell & Krog.

Jag fick en fin blomma, några fina ord och sedan blev det lite mat och dryck. En trevlig kväll med några trevliga partivänner. Det är nästan så att jag misstänker att de som inte varit riktigt lika trevliga den senaste tiden "valde" att ha förhinder. :-D Och lika bra var väl det....

På lördagen var det dags för nästa trevliga äventyr!
Middag på Lammet & Grisen i Sälen. Vi passade på att fira en vän som fyllt 50 år. Med var också sönerna och en svärdotter. Det var mycket trevligt och väldigt god mat (som vanligt). 
Söndagen bjöd på väldigt vackert väder. Sol och varmt. Lite blåsigt men man kan inte ha tur med allt.

Vi började dagen med frukost på Sankt Olof Hotell & Krog och sedan tipspromenad med Korpen. En god och trevlig söndagsvana.

Tog en tur till Vårdhemmet och hälsade på innan vi packade i eldkorgen, ved och lite mat och begav oss ut till Bullsjön.

Tillbringade några sköna timmar i solen. (Det syntes på kinderna när vi kom hem.....).
Avslutade helgen med ett par timmars arbete. Lugnt och skönt att arbeta när det är alldeles tyst.
 
Veckan är slut och undertråden också så nu är det bara att sussa och invänta nästa vecka som innehåller bland annat introduktion av ny personal, styrelsemöte med Malung-Sälens föreningar, Föreningsträff på hotellet och säkert mycket, mycket annat.
 
Natti, natti!

Inga kommentarer: