torsdag 27 november 2008

Fokus på fel saker, eller.....

Intressant att läsa "nya moderaternas" helsida i veckans Malungsblad där man deklarerar att man omgående startat upp arbetet med att skapa en ren borgerlig majoritet i kommunen om två år! Så länge de "etablerade partierna" lägger sin kraft och energi på att det viktiga är en "socialistisk majoritet" eller en "borgerlig majoritet" glider vi som kommun längre och längre ner i dyn!

Det viktiga i en liten landsortskommun kan inte vara om förslagen är röda, blå eller möjligtvis gröna - det viktigaste måste vara att det är förslag som lyfter vår kommun framåt och uppåt. Vi har varken tid eller energi att hålla på med sådant trams.

Vi är en kommun med en enorm potential om alla jobbar mot samma mål - att sätta vår kommun på kartan och utvecklas. Det är få förunnat att ha ett sådant turistområde innanför kommungränsen och ett sådant sprudlande småföretagande. Med rätt stöttning och "Gnosjöanda" kan vi komma hur långt vi vill. Men då måste de som sitter i kommunledningen kliva ur "prestigekostymerna" och "avundsjukgaloscherna" och ta ett större och seriösare ansvar!

Det är dags att kliva ur sandlådan, kavla upp ärmarna och visa lite professionalism. Klarar man inte av det skall man ha insikt nog att kliva av och sätta sig i parken och mata duvorna!

Inga kommentarer: