fredag 28 november 2008

Förnuftet har segrat - i alla fall i en fråga.......

Idag är en lyckans dag - dels för Korpen Malung-Sälen men framförallt för alla de ungdomar i Malung-Sälens kommun som vill ha en riktig skateanlägging i kommunen!

Idag har jag (som ordförande i Korpen Malung-Sälen) och Rolf Davidsson (kommunchef i Malung-Sälens kommun) undertecknat det omstridda avtalet gällande driften av skatehallen vid sportfältet i Malung! Underbart! Äntligen! Så många timmar vi i Korpen Malung-Sälen lagt på den här frågan under hösten. Undra vilken version av avtal det slutligen blev som undertecknades, version 10 kanske........

Så nu är det bara att sätta igång att organisera, investera och utveckla - och det är så himla inspirerande! Förmanskuren skall hämtas i Kristinehamn, musikanläggningen skall levereras, hjälmarna och brädorna skalll på plats och pengar skall sökas för att vidarutveckla anläggningen. (En av skatekillarna har redan varit i förrådet och hämtat brädor, grepptape, truckar, kullager och hjul - nu skall det monteras för glatta livet!)

Det var en något snopen och misstänksam vaktmästare på sportfältet som jag hade i andra luren när jag ringde och frågade när vi kunde hämta nycklarna till hallen! Han trodde inte riktigt på att det var klart med ett avtal.

Avtalet gäller från och med den 1 december 2008 och till och med den 31 december 2018 - helt underbart!

I natt skall jag sova gôtt!

2 kommentarer:

Anonym sa...

saaaaaaakkkkkkttttaaa går det fraaammmmmåått :-) Så roligt. Kanske en öppning på mycket. Bra jobbat!

Ann-Louise Eklund sa...

Man kan alltid hoppas att förnuftet kommer ikapp prestigen och knuffar ner den i ett djupt dike!