tisdag 16 februari 2010

Att åka tåg är en höjdare - fler borde prova!

Många säger att det inte går att åka tåg, att de aldrig kommer när de skall och att man alltid blir försenad eller får åka buss istället - det stämmer faktiskt inte!

Jag åker tåg många dagar per år och i de allra flesta fall fungerar det faktiskt alldeles ypperligt. Visst händer det att man blir försenad, får åka buss eller taxi men faktum är att man alltid kommer fram på något vis.

Dagens tågresa var till Gävle tur och retur.

Dagen har tillbringats på ESF-rådet i Gävle och genomgång av hur projekt skall drivas och genomföras så nu skall vi förhoppningsvis kunna få till det under våren och försommaren.

De andra projekten som var närvarande var "kommunala" projekt så förutsättningarna är inte direkt de samma. Vi i Idrottsrådet Malung-Lima-Sälen måste jobba in varenda krona och tänka kostnadseffektivt i allt vi gör, de andra har redan sin lön oavsett vad de presterar. Det gör att tänket inte är detsamma, men å andra sidan tror jag att vi har roligare på jobbet!

Det var i alla fall en givande eftermiddag och nu bär det av till Korpen Falun för en inventering av Korpen Dalarnas inventarier.

Inga kommentarer: