tisdag 21 februari 2012

Nu är han i gång igen..........paragrafryttaren

Till gårdagens sammanträde i Kommunfullmäktige hade Malung-Sälenpartiets fullmäktigegrupp, genom mig, lämnat in en interpellation angående nedläggningen av Öje förskola och skola. En viktig interpellation där vi ifrågasätter om ett så stort beslut som nedläggning av en förskola och en skola verkligen kan tas av Barn- & Utbildningsnämnden och inte av Kommunfullmäktige.

Men fokus på interpellationen blev inte dess viktiga innehåll utan att en interpellation bara kan ställas av EN person och inte av en grupp! Paragrafryttaren var igång igen (som så många gånger tidigare när det gäller saker som rör (MSP)!!)

Nu var det ju till och med så att interpellationen var påskriven av EN person, nämligen jag, men eftersom det stod fullmäktigegruppen GENOM Ann-Louise Eklund så tydde paragrafryttaren det som att det var flera personer som ställde frågan.

Det är bara så att om det vore fallet så skulle alla i fullmäktigegruppen skrivit under interpellationen, inte bara jag........ Pust! Snacka om att fokusera på rätt saker!

Interpellationen visar att hela gruppen är intresserad av svaren på frågorna MEN det är en person, jag, som ställer frågorna till BUN:s ordförande.

Hur svårt kan det vara??

Hur skall kommunen kunna utvecklas och bli attraktiv om "toppen" skall sitta och hålla på så här?

Inga kommentarer: