lördag 30 maj 2009

En härlig dag på marknaden!

Har tillbringat hela dagen på Malungs marknad i strålande sol och värme - vilken dag!

Och väldigt många människor tog emot våra broschyrer. Det är kul. Ca 15 månader kvar till valet och det känns riktigt bra. Det känns som om det är många som har genomskådat centerns vänstersväng och insett att det inte är Malung-Sälenpartiet som är den största anledningen till att Samverkansalliansen kraschade.

Det är väl så att sanningen kommer ikapp till slut!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Jag kommer dock att rösta RÖTT!!! En annan intressant sak är att om man gör valundersökningen på Aftonblandet för att se vilket parti man borde rösta på och väljer att inte ta ställning till någon av frågorna så blir man MODERAT! Underbart att Sverige idag alltså styrs av människor utan åsikt... BRAVO!

Ann-Louise Eklund sa...

Anonym: Jag tycker absolut att du skall rösta rött om du tycker att det är det bästa för Malung-Sälens framtid. De som tycker att en "blå röst", en "grön röst" eller en "rosa röst" är bäst för kommunen väljer det alternativet. Det är ju det som är så bra med Sveriges demokratiska system, eller hur?

Jag tror inte att det finns någon människa "utan åsikt" i vårt land, i alla fall inte en levande. Det finns väl däremot många som inte vågar stå för sina åsikter och det är många gånger värre. Jag vill inte heller ha åsiktslösa människor i styret på någon nivå.