måndag 31 oktober 2011

Ännu en inspirerande helg!

Helgen har varit mycket innehållsrik och inspirerande.

Den började på fredagen klockan 16.00 på Restaurang Vita Älgen i Öje. Styrelse- och personalkonferens för Malung-Sälens föreningar. Vi gick igenom hur vår verksamhet ser ut idag och genomförde sedan en SWOT-analys av Malung-Sälens föreningar. (Man tittar på styrkor, svagheter, möjligheter och hot.) Många bra synpunkter kom fram.

Efter alla arbetsprocesser åt vi en god middag och därefter var vi hemma hos Tätte och P-O på lite samkväm. Det var mycket trevligt. Kvällen avslutades med en promenad till Öje Vandrarhem där vi tillbringade natten.

Lördag förmiddag ägnades åt vår verksamhetsinriktning och verksamhetsplan för 2012-2013. Konferensen i Öje avslutades med styrelsemöte och en god lunch.

På söndag förmiddag hade Malung-Sälenpartiet medlemsmöte på Sankt Olof Hotell & Krog. Vi inledde med en frukostbuffé och sedan lyssnade vi på vår föredragshållare. Det var Anders Löwenberg, kommunikationsstrateg på Malung-Sälens kommun. Han höll ett mycket intressant föredrag.

Efter mötet var det dags för en god lunch med somalisk mat på Storbygärdet. Det var Somaliska kultur- och idrottsföreningen som hade bjudit in till fest. Vi var 15-20 personer och maten var (som vanligt) fantastiskt god.

Efter en trevlig helg var det dags för helgens nödvändiga onda, sprutan. Lyckades träffa på någon blodåder eller liknande så det blev en stor knöl på låret och blodet rann. Vaknade under natten med en hemsk feberfrossa och låg och hoppade i sängen.

Så nu ligger jag här i sängen och väntar på att febern skall sjunka och huvudvärken släppa. Sedan är det dags för Kommunfullmäktige i Lima ikväll.

Inga kommentarer: