fredag 7 oktober 2011

Vilket lågvattenmärke!

Den 21-22 oktober bjuder Företagarna in till en träff i Tällberg där företagandet i Malung-Sälens kommun skall diskuteras tillsammans med politiker och tjänstemän från vår kommun. Mycket bra initiativ från Företagarna!

Företagarna tycker att det är viktigt att alla partier finns med på träffen men det är kommunalrådet i Malung-Sälens kommun som fått i uppdrag att bjuda in de politiker som skall finnas med på träffen.

Trots att Företagarna tycker att alla partier skall finnas med på träffen väljer kommunalrådet att endast bjuda in Kommunstyrelsen (oj, vad jag blir förvånad...). I Kommunstyrelsen finns inte Malung-Sälenpartiet representerat eftersom övriga partier gick ihop för att förhindra detta men det kan väl inte spela in..........

Det är tur att medlemmarna i Malung-Sälenpartiet gärna betalar för att engagera sig och inte (som vissa andra) engagerar sig för att få betalt!

De politiker som kommunalrådet bjuder in till träffen får nämligen konferensen betald, får arvode, förlorad arbetsförtjänst och reseersättning.

Undra hur många av dessa politiker som hade följt med om de inte fått konferensen betald och erhållit arvode mm?

Det känns därför ganska skönt att det inte är skattebetalarna som betalar Malung-Sälenpartiets deltagare - det gör partiet själva.

Det som däremot inte känns skönt är att vuxenmobbningen fortsätter........

1 kommentar:

Jonas sa...

Det känns riktigt bra att mina skattepengar nästa år INTE kommer att förvaltas av de här fjantarna. Vad de sedan har för idéer om kommunens utveckling eller snarare avveckling intresserar mig inte längre.