söndag 6 januari 2013

Dags för vardag igen

Och "som vanligt" är det skönt att allt återgår till fasta rutiner igen. Läggning i tid, uppstigning i tid och mat på någorlunda fasta tider.

Är fortfarande förkyld och febrig men det går ju över.

Det har varit jätteskönt att vara "sprutfri" i några veckor men nu är det snart dags att börja med eländet igen. Får hoppas att det kommer att fungera med den nya medicinen. På fredag är det dags för besök hos neurologen i Falun för instruktion och första sprutan. Veckan därefter är det dags för en ny magnetröntgen av hjärna och halsrygg. Intressant att se om man har några nya "ärr" i ryggmärgen och om några av dem är aktiva nu.

Det som annars står på programmet framöver som jag kan se fram emot är Idrottsgalan i Globen den 14 januari. Det skall bli jättekul att få vara på plats än en gång. Det blir tredje gången nu, två av dem visserligen på läktaren men det är en enorm upplevelse i alla fall. Första gången (när jag fick sitta med långklänningen på vid dukat bord) var förstås extra speciell men läktaren är helt okej.

Den 24 januari är det dags för den första tjänstgöringen som nämndeman i Tingsrätten i Mora. Det skall bli jätteintressant. Skall dit för lite genomgång och information veckan innan.

Men det som står på programmet idag är vila i soffan med katten i knät och mycket sport på tv.

Inga kommentarer: