måndag 8 september 2008

Ja, då var man igång med en blogg då!

Tänk vad utvecklingen går framåt! För inte så länge sedan fick man som politiker stå på gator och torg med en megafon och hoppas att någon kom och lyssnade på vad man hade att säga. Nu kan man sätta sig vid datorn när som helst, vart som helst och förmedla vilket budskap som helst och de som är intresserade kan ta del av budskapet när som helst och vart som helst. Det är fantastiskt.

Imorgon är det dags för ett extra kommunfullmäktigesammanträde i Malung-Sälens kommun med anledning av Centerpartiets vänsterhopp till (s) och (v) den 13 juni 2008. Det skall bli spännande att se hur länge den konstellationen håller ihop. Centern och Vänsterpartiet har ju inte riktigt samma bakgrund och ideologi historiskt.

Det skall bli lika spännande att se vart det allra flesta centerväljarna tar vägen när det blir dags för val 2010, för de blir ju knappast kvar i Centerpartiet efter den här parodin. Men det är deras problem och utmaning (som tur är).

Nu väntar två år av hårt och målmedvetet valarbete för vår del och det känns mycket inspirerande. Det var tur i oturen att Centern hoppade av nu när det fortfarande är så lång tid kvar till nästa val. Den tiden skall vi inom Malung-Sälenpartiet förvalta väl

Inga kommentarer: