fredag 15 januari 2010

Att få vara en del av utvecklingen

Det har varit ett fantastiskt intressant dygn!

Idrottsprojektet "Attraktiv Arbetsplats" har tillbringat ett dygn i Malung för ett erfarenhetsutbyte med Idrottsrådet Malung-Lima-Sälen. Attraktiv Arbetsplats är det idrottsprojekt som fått mest medel via ESF (Europeiska Socialfonden), nämligen 14,3 miljoner. Deras projekt går ut på att starta igång personalpooler i de fem distrikt som ingår i projektet, nämligen:

  • Norrbotten
  • Västerbotten
  • Gästrikland
  • Uppland
  • Södermanland

Eftersom Idrottsrådet Malung-Lima-Sälen ligger i framkant i Sverige när det gäller att sälja tjänster inom idrotten kom de till Malung för att få en grundlig genomgång av Idrottsrådets uppbyggnad och verksamhet.

Det känns jättebra att kunna bidra till att idrotten i hela Sverige utvecklas. De sex projektledarna var mycket nöjda med sitt dygn i Malung, vi på Idrottsrådet Malung-Lima-Sälen har lärt oss en hel del och Sankt Olof Hotell & Krog har fått sälja boende, mat och konferens. ALLA ÄR VINNARE!

På fredagsmorgonen var det ett frukostmöte för verksamheterna i kvarteret Fällen och det var Idrottsrådet Malung-Lima-Sälens tur att vara värdar. Vi bjöd på frukost och en presentation av vår verksamhet. Projektet Attraktiv Arbetsplats fick också presentera sitt projekt.

Till den utannonserade presskonferensen kom Radio Dalarna och TV Malung. Tidningarna hade ingen möjlighet att delta men det var ju jättekul att Radio Dalarna åkte ända från Falun för att göra ett reportage.
Men det är klart, det sägs ju att det inte är lätt att vara profet i sin egen kommun (och det har vi ju fått uppleva många tecken på under åren.)

Läs och hör Radio Dalarnas reportage här

Inga kommentarer: