tisdag 15 juni 2010

Det är ryyyyyyyyyktet - eller?

Det sägs att en av kommunens anställda (tillhörande den "stora föreningen") erbjudits en tjänst som fritidschef.

Om något är konstigt med det?

Ja mycket!

* Tjänsten finns inte inom Malung-Sälens kommun!
* Tjänsten har inte varit utannonserad!
* Än en gång rekryterar man bland "de sina"!

Men man vet ju aldrig - det kanske bara är ett rykte och inte aktuellt överhuvudtaget. Man kan ju alltid hoppas..........

Den 19 september är det val!

4 kommentarer:

Anonym sa...

När skall de lära sig att göra rätt enl kommunlagen? Blir så J*vla trött på deras sätt att agera. Ut med de gammla gubbarna och in med nytt friskt blod

Anonym sa...

Vad är det för tjänst? Ryktena når aldrig mej, jag är ovetandes jämt, men nu blev jag lite nyfiken. Något som du kan dela med dig av?

Ann-Louise Eklund sa...

Tjänsten det rör sig om är någon form av "fritidschef", "fritidsansvarig" eller "fritidssamordnare" beroende på vad de väljer att kalla det för. (Det kan ju ha en viss betydelse för ifall man måste ta beslut om tjänsten eller smyga in den bakvägen).

Det lustiga i det hela är att enligt uppgift är det den här personen som "tipsade" media om att jag skulle ha myglat till mig projektledartjänsten för ungdomsprojektet. En "uppgift" som visade sig vara helt fel och som sedan Pressens Opinionsnämnd fällde tidningen för. Nu förstår jag hur han kunde få för sig det. Det är ju tydligen ett helt "legalt" sätt att få en anställning på eftersom han går den vägen själv nu. Genom sig själv tror man sig känna andra eller???

Anonym sa...

Okej, hm, ja jag börjar tröttna på personer som ska göra allt för egen vinning.
Jag har själv varit blåögd och trott gott om alla och att alla ser till majoritetens bästa, men jag har insett att så är det inte. Men samtidigt kan jag inte börja misstro alla heller, men det finns iaf några som jag numer alltid tänker vad är målet/syftet för den individen denna gång. Det är en person som gjort många idéer som kommitpå förslag tidigare i en förening till sina egna och då helt plötsligt är dessa jättebra och så höjer man personen till skyarna trots att personen legat bakom flera avhopp, många mått dåligt och slutat och även blivit utsatt för mobbing.
Detta kanske inte hör hit, men jag tycker det, för det får mig att förstå att vissa människor gör vad som helst för egen vinning. Det är väl så i detta fall med kommunens tjänster också.
Håller med Dig att det är tråkigt, Ann-Louise!