fredag 20 augusti 2010

Inget svar än......

Mitt mail till Tågkompaniet har fortfarande inte besvarats - och vad skall de svara...........

Artikel i NWT

3 kommentarer:

Emelie sa...

Håller med dig och jag hoppas att de behagar svar för nu har jag tröttnat på att man betalar en dyr biljett hela vägen från Sto-malung tor och sedan finns det ingen som kollar biljetterna då det är buss. Och nu berättade dalatrafiks chaufför på vägen ner till Vansbro i helgen att trösten är att till vintern kommer nya fräscha tågersättningsbussar vad är det för tröst? Jag vill åka ett säkert tåg inte halka runt med en buss det är därför jag väljer tåget och för miljön.

Anonym sa...

Så här har det varit i alla år. Helt fel. Men en intressant sak att notera är att när det började stå "bussersättning pga tågbrist" eller liknande så ringde jag en kompis som jobbar på lokstallet nere i Borlänge. Han kollade hur många tåg det faktiskt fanns där. Det var fyra stycken, alla driftdugliga och nylagade...

Ann-Louise Eklund sa...

Anonym: Det är bedrövligt! Men det är väl bara ännu ett bevis på att man sakta men säkert vill strypa tågtrafiken på Västerdalsbanan. De kör metoden "Grodan i grytan"... och hoppas att ingen reagerar förrän det är för sent.