måndag 6 september 2010

Vi är helt rätt ute.

4.15 i morse ringde klockan och man kan ju fundera på om man är tokig.... 5.23 gick tåget.....

Dagens utflykt gick till Stockholm. Tur och retur till Stockholm! 10 timmars resa och 5 timmars möte. Vi bor på landet!

MEN dagens möte var en höjdare! De föreningspooler som ingår i ÅSA-projektet, som drivs av Trygghetsrådet TRS, träffade projektets styrgrupp och presenterade våra respektive föreningspooler. Det var ett mycket bra erfarenhetsutbyte och vi lärde oss mycket av varandra. Vi har kommit olika långt i vårt arbete och formen för poolerna skiljer sig från varandra.
´
I styrgruppen sitter representanter från Arbetsgivaralliansen, Unionen, Fastighetsanställdas förbund, RF/SISU Idrottsutbildarna, Arbetsförmedlingen och Trygghetsrådet TRS.

Med i ÅSA-projektet är, förutom Idrottsrådet Malung-Lima-Sälen, Varbergs Föreningsråd, Attraktiv arbetsplats, Piteå Föreningsservice och Osby föreningsråd.

Det är jättehärligt att åka på de här erfarenhetsutbytena och få fylla på med lite mera energi och träffa andra som håller på med samma sak och förstår vad man pratar om utan att vara misstänksamma och tro att man gör det "för sin egen skull". Utan den här feedbacken skulle det nog vara lätt att tappa sugen när man gång på gång blir ifrågasatt.

"Det är inte lätt att bli profet i sin egen hembygd!" - så sant, så sant.......

Inga kommentarer: