tisdag 16 november 2010

Nu behöver man inte fundera längre....

Nu har Moderaterna och Folkpartiet bestämt sig för att samarbeta med varandra och sparka ut Malung-Sälenpartiet i kylan. Ett beslut som inte direkt var oväntat.

Det kan vara bra att det kommer att finnas två oppositioner de närmaste fyra åren så att det inte bara är (MSP) som jobbar för en förändring.

Det har inte märkts någon oppositionspolitik överhuvudtaget om man skall vara helt ärlig. Men med några nya politiker i partiledningarna kan det nog bli bättre.

Det är bara att önska (M) och (FP) lycka till!

2 kommentarer:

En som inte skulle röstat på MSP sa...

Hur kan du skriva på det här sättet om andra partier på din "opolitiska blogg"? Det ringer ingen klocka till varför MSP blir utfrysta? Oproffsigt!

Ann-Louise Eklund sa...

En som inte skulle röstat på MSP: Det här är en personlig blogg med mina egna tankar och idéer, inget forum för något parti eller någon partiinformation. Eftersom jag är politiskt intresserad förekommer det en hel del egna tankar kring politik på min blogg av naturliga skäl.

Vad menar du med "på det här sättet", förklara gärna det. Jag lyfter fram att det behövs nytänkande och nya idéer inom politiken och ser inget konstigt med det. Det har man insett på riksnivå inom (S) i dagarna också så det är inte specifikt för vår kommun.