onsdag 8 april 2009

Läst på Vänsterns hemsida....

Läs gärna dialogen mellan mig och Vala på Vänsterpartiets hemsida.

Klicka här:

13 kommentarer:

Anonym sa...

enonfeEn öppning i det här är iaf att någon sorts komunikation förs. Det tycker jag är strålande. Men att återkomma till den "tjänsten" som tycktes rasera hela kommunens politik känns inte som så utvecklande. Speciellt eftersom det gått ut i pressen att saken framställts felaktigt och att även tidningen får betala en ganska stor summa pengar för det hela framställts fel. Inte äns då kan partierna av motsatta färger och åsikter se den egentliga sanningen utan fortsätter att hävda den sanningen som har snickrats ihop för att smutskasta A-L Eklund. En fråga som ALDRIG ställs eller funderas över är vad har A-L Eklund lyckats med som anställd i den här yrkesrollen?

Det tycks vara som så att när man är av en annan åsikt än den nu sittande majoriteten så ploppar ständigt A-L Eklunds tjänst uppp. Trots att det helatiden i från A-L Eklunds sida har påvisats hur saken har gått till. Men det är ingen som törs erkänna eller vill se de fakta som A-L Eklund läggerfram utan man fortsätter att hävda att denna tjänst är något som har roffats åt sig på mycket konstiga grunder.

Talesättet "När orden tryter tar man till nävarna" kan mycket väl börja omskrivas i den här sakfrågan." När argumeneten tryter så tar vi till A-L Eklunds tjänst"

Anonym sa...

Jag vet inte ens vad man ska säga. Allt känns bara så sandlådemässigt. Det hela handlar inte om politik utan är högst personligt. Mycket tråkigt då det bara spär på politikerföraktet och minskar intresset för politik överhuvudtaget.

Stå på dig. Du behövs i politiken

Ann-Louise Eklund sa...

Smina: Ja, jag kanske skall vara stolt och tacksam för all den energi människor lägger på att diskutera mig, vad jag gör och vad jag säger. Det måste betyda att att jag är väldigt intressant och "ales"! En liten vitamininjektion för vår lilla by!

Totalkaos: Tack så mycket för ditt stöd. Jag tänker fortsätta att jobba för det jag tror på.

nyfiken sa...

Vart på sidan?

Ann-Louise Eklund sa...

Nyfiken: Tryck på länken "klicka här" och scrolla ner på sidan.

Anonym sa...

Att se sig själv som en vitamininjektion är intressant, för som du vet så kan för högt intag leda till förgiftning och i ärlighetens namn tror jag snart gränsen är passerad.

Ann-Louise Eklund sa...

Det sägs också att man inte kan överdosera vitaminer utan att man kissar ut överskottet. I så fall är det helt lugnt och gränsen är inte överskriden så du kan vara lugn!

Taggad sa...

Anonym: Du måste i alla fall medge att det blivit fart på politiken i Malung sedan Ann-Louise äntrade den politiska scenen.

Anonym sa...

Vitaminer... förstår att du inte är så insatt i hur dessa fungerar då du tror att man kan kissa ut överskottet.

Ann-Louise Eklund sa...

Anonym: Gå gärna in på någon hälsosida på nätet så kan du bland annat läsa följande:

Eventuellt överskott av vitaminer behandlas lite olika i kroppen. C-vitamin, te x, kan inte människokroppen lagra i kroppen, utan du pinkar ut överflödet –.

Ett litet tips från coachen!

Ann-Louise Eklund sa...

Taggad: Tack och bock!

Anonym sa...

Kom i håg att kritiskt granska dessa hälsosidor då många är poulärsidor utan vetenskapliga belägg. De fettlösliga vitaminerna kissas inte ut...

Ann-Louise Eklund sa...

Anonym: Jo, jag vet det. Jag prenumererar på Må Bra och har gått Friskvårdslinjen så jag har rätt bra koll i ämnet.

Som du kanske känner till kan man använda sig av metaforer och bildliga jämförelser när man skriver och eftersom det här inte är någon vetenskaplig hälsosida så tror jag att de flesta läsare förstår vad jag menar och kan "läsa mellan raderna" och ha lite humor.

Men om man som du, läser ord för ord och letar detaljer att anmärka på så kan man säkert hitta en hel del - det bjuder jag på!

Ha en underbar avslutning på helgen!