torsdag 10 december 2009

Ännu en lyckad föreläsning för Idrottsrådet Malung-Lima-Sälen

Igår kväll var jag i Trosa och föreläste om Idrottsrådet Malung-Lima-Sälen och verksamheten som bedrivs. På mötet fanns representanter från Trosa och Gnesta och mötet var mycket positivt.

Jag presenterade historien om Idrottsrådet, syftet med Idrottsrådet och Idrottsrådets dagliga arbete och som vanligt blev det en intressant diskussion om vårt tidsredovisningssystem och våra servicetjänster som föreningarna köper. De tyckte att det var en lysande idé och suveränt för idrottsföreningarna. De såg verkligen att det skulle vara en bra verksamhet även i deras kommuner. Det är så roligt att se och höra att det vi jobbar med dagligen uppskattas så mycket av alla utanför vår egen kommun. Men det är ju som de säger: "Det är svårt att bli profet i sin egen hembygd". Representanterna från Trosa kommun tyckte att det var fantastiskt och såg stora samordningsvinster och ekonomiska vinster i att arbeta som vi gör.

Det känns i alla fall jättebra att man kan bidra till utveckling på andra ställen i landet, tids nog ramlar nog poletten ner hos en del negativa personer i vår egen kommun också.

1 kommentar:

Unknown sa...

Vad roligt att Idrottsrådet är så populärt i landet. Det är verkligen bra. Saknar lite av idrottsvärlden nu i storstan men engagerar mig på annat sätt.