fredag 30 januari 2009

(s), (v) och (c) - ett hot mot demokratin?

Jag vet inte om de köpt en felaktig almanacka så att de tror att det är 2010 och valår i år eller om det finns något annat som förklarar den nya majoritetens vilda panik i att gå ut med alla kommande beslut innan de än har behandlats i någon instans men något konstigt är det!

Först var det älglovet i mitten av veckan och nu är det dags för frågan om ev. införande av taxor i idrottshallarna i kommunen.

Läs gärna artikeln här:

Frågan är utskickad till de politiska partierna och till Malungs IF, Lima IF, Sälens IF, IF Nornan och Idrottsrådet Malung-Lima-Sälen och ev. yttranden skall vara inlämnade senast den 2 februari. Snacka om hån mot alla dessa föreningsmänniskor som ägnat mycket tid åt att seriöst diskutera frågan och verkligen trott att kommunen var intresserade av att veta vad de tycker och som nu kan läsa i tidningen att "de tre vännerna och ?" redan har bestämt sig, trots att remisstiden inte gått ut än!


Är de rädda för att det skall komma in några bra, kreativa förslag eller vad är det frågan om!?

Undra om de hört talas om ord som "demokrati" och "respekt" eller om de orden är ersatta med "makt", "envåldshärskare" och "ångvältar"?

3 kommentarer:

Anonym sa...

De verkar vara på hugget med att smila upp sig på bild i den största lokaltidningen och göra utspel i diverse icke-frågor, för att visa att de minsann är handlingskraftiga.
"Paradise Hotel" och "Big Brother" framstår som "Fråga Lund" jämfört med vår lokala såpa.

Anonym sa...

Jag saknar ord. Min tystnad får tala för sig själv.

Anonym sa...

Och artikeln är skriven av en opartisk journalist?
Jag blir så matt... Tur att man inte betalar för att läsa tidningen.