torsdag 9 juli 2009

Ännu en kreativ malungsföretagare.

I dagens tidning presenteras ännu ett exempel på en kreativ företagare som ser möjligheterna och potentialen i att vara en turistkommun.

Tom kommer att driva discot i källaren på Hotell Skinnargården under, i första hand, Dansbandsveckan men förhoppningsvis även vidare. Det behövs verkligen ett ställe dit ungdomarna kan gå (ja, äldre också naturligtvis).

Drömmen vore väl kanske att Tom kunde ha hela sin verksamhet där så att man kunde riva den fula rivningsfastighet som Tom´s bar finns i på gågatan idag. Det hade varit ett lyft för Toms´s bar. Nuvarande fastighet känns inte rolig att titta på, än mindre att gå in i tyvärr. Men det finns ju en anledning till att det är en fastighet med rivningskontrakt.

Det är roligt att det finns företagare som verkligen satsar och gör något positivt för vår bygd. Det behövs flera sådana "ivriga bävrar" (som Maud Olofsson (c) sa en gång). Lycka till!

Artikeln i Falu Kuriren kan du läsa här:

2 kommentarer:

Anonym sa...

håller tummarna för att det ska gå bra. En önskn jag har är en irländskpup med rustik inredning där man kan sitta och snacka övr en bit mat. Kanske kan det komma en sån också :-)

Ann-Louise Eklund sa...

Smina: Starta en vet jag! Jag kommer på invigningen. ;-)