tisdag 21 juli 2009

Idag har vi varit lite kulturella.

Vi har gått en guidad vandring i Kvarnstensbrottet. Det var mycket intressant. Lars Henriksson guidade oss på ett mycket förtjänstfullt sätt. Han är väldigt kunnig och engagerad i dessa frågor.

Tyvärr hade Kulturförvaltningen missat marknadsföringen så vi var inte så många på vandringen. Förutom Lars var vi sex stycken. Det var jättesynd för det var verkligen intressant.

Att man inte heller hade någon fika till försäljning var en stor miss med tanke på att vandringen tog två timmar. Det hade varit väldigt gott med en kopp kaffe när man kom "i mål" vid stugan. Då hade man även kunnat stanna kvar och lyssna på trubadurerna i stugan. Det kan förbättras till nästa år. Man hade naturligtvis kunnat ta med en egen kaffekorg men vi räknade kallt med att det skulle finnas fika till försäljning när man hade flera aktiviteter på plats.

Men förutom marknadsföringsmissen och bristen på fika var det väldigt bra.

8 kommentarer:

Anonym sa...

Det annonserades på kommunens hemsida!

Ann-Louise Eklund sa...

Anonym: Ja, det stämmer och på den är ju jättemånga in och tittar! (Speciellt äldre och tillresta.) Meningen var att det skulle vara en annons i Malungsbladet men man lämnade in materialet fel vecka. Det var synd.

Anna sa...

Varför ironisera hela tiden?

Ann-Louise Eklund sa...

Anna: Om du menar kommentaren om hemsidan så var det inte ironiskt, det är tyvärr kalla fakta. Det jag menade var att en aktivitet som den som var i Kvarnstensbrottet lockar troligtvis fler äldre än yngre och framförallt turister och de är tyvärr inte inne på vår hemsida och läser. För många är det fortfarande Malungsbladet som gäller när man skall ge sig ut på någon aktivitet.

Anonym sa...

Lite statestik:

4 rader bra saker, 1 rad som saker man kunde gjort men inte gjorde och 15 rader klagomål.

En politikers dag.

Ann-Louise Eklund sa...

Anonym: Ursäkta en okunnig bloggare men vad menar du med din statistik och med en politikers dag? Det verkar vara en spännande statistik att ta del av. Berätta gärna mera.

Tommy sa...

Statistik är underbart! :)

Ann-Louise Eklund sa...

Tommy: Absolut, med det kan man påvisa nästan vad man vill (oavsett substans eller ej)