söndag 9 augusti 2009

Det finns många intressanta människor i Malung - det gäller bara att hitta dem!

Tillbringade en mycket intressant fikastund tillsammans med John-Christer Åhlander och några till idag.

John-Christer härstammar härifrån men har bott "borta" under många år. Han arbetar som Sveriges ambassadör i Kiev sedan 2004. Han har även haft utplaceringar i New York, Moskva, Wien och Ljubljana.

John-Christer har en fastighet i Östra Utsjö (inte Grimsåker som jag tidigare av misstag skrev) där han brukar vistas när han är i Sverige.

Vi hade en mycket intressant diskussion om Malung-Sälens kommun och framtiden här. Det är så givande att diskutera med någon som sett lite mer än vår (i och för sig vackra) kommun. Som har lite större referensramar och kan se möjligheter som andra kan ha svårt att se. Som förstår att man kan göra förändringar om man bara är beredd att kavla upp ärmarna och lyfta på baken!

2 kommentarer:

Jonas sa...

Måste bara påpeka att John-Christer inte bor i Grimsåker utan i Utsjö, låt vara precis på gränsen till Grimsåker......Du får ursäkta pedantjäveln, men det finns vissa saker man inte kompromissar om.....

Ann-Louise Eklund sa...

Jonas: Det stämmer, det är felskrivet av mig. Att det blev Grimsåker beror nog på att i vårt samtal kom vi in på hur det var förr och då sades det att på den tiden sa de i Utsjö att det var "sloa" som bodde i Grimsåker. Jag skall ändra i texten. Rätt skall vara rätt och ingen skall tvångsplaceras i fel by. ;-)