torsdag 6 augusti 2009

Tillbaka i Malung igen, fylld med ny kunskap och nya idéer!

Har tillbringat det senaste dygnet i Gävle. Det var trevligt. Åt en god middag på Tennstopet och efter det gick vi på BIO! Tänk ett ställe som har BIO!

Såg den senaste Johan Falk filmen. Den var jättebra. Salongen var alldeles lagom, precis en sådan som vi borde ha i Malung. 40-50 platser fördelade på fem rader.

Varför skulle man inte kunna satsa på att bygga en mindre biografsalong i dírekt anslutning till Sankt Olof Hotell & Krog? Fortsätta att bygga en bit till i huset, i riktning mot centrum. Receptionen skulle kunna sälja biljetter och popcorn utan några större problem. Det måste gå att få till! Och behovet finns ju helt klart, fråga vem som helst i Malung vad som saknas och en stor del av dem svarar "en bio"!

Avslutade vår vistelse i Gävle med att besöka ESF-rådet för information om hur man kan söka EU-medel till utvecklande projekt för föreningslivet i vår kommun. Nu är det bara att sätta igång och borra ner sig i EU-byråkratin och få ihop en ansökan före den 27 augusti! Håll tummarna!

Inga kommentarer: