måndag 31 augusti 2009

Vem är det som "klamrar sig fast"?

En av lokaltidningarnas reportrar har vid ett antal tillfällen skrivit att jag "klamrar mig fast" vid uppdraget som ordförande i Barn- & Utbildningsnämnden i Malung-Sälens kommun.

Samme reporter berättar i samband med sin 65-årsdag att han absolut inte har några planer på att pensionera sig utan hoppas på att få vara frisk och jobba i många år framöver. (På tal om att klamra sig fast!)

Han berättar också att han varit ordförande i Malungs IF Ishockeysektion och ledamot i huvudstyrelsen sedan 1969. (På tal om att klamra sig fast!

Han har också haft uppdrag inom Dalarnas Ishockeyförbund i snart två sekel. (På tal om att klamra sig fast!)

Anders Mojanis skriver att Sören är inne i "förlängningen" av sitt yrkesliv och en förlängning eftersträvar väl ingen idrottsman? Man vill väl avgöra inom ordinarie speltid, allt annat är väl ett misslyckande, eller?

Ingen är oersättlig och om våra unga journalister (som för övrigt gjort ett mycket bra jobb under de perioder de fått arbeta på redaktionen) skall komma in på arbetsmarknaden är det ju en fördel om pensionärerna trappar ner och tar vara på det som är kvar av livet. Man vet ju aldrig vad som händer, speciellt inom förlängningar, där blir det ju ofta "sudden death" som avgör!

2 kommentarer:

Anonym sa...

"Ropen hören pensionera Sören"

Anonym sa...

Snacka om att kasta sten i glashus...
:-)