tisdag 14 oktober 2008

Hudiksvall är rätt OK!

Sitter vid en gästdator på ett hotell i Hudiksvall, en himla mysig del av Sverige faktiskt. Målet för min resa är en rikskonferens för elevinflytande och dagen har varit jättebra. Intressanta föreläsare och bra diskussioner.

Men det bästa på hela dagen var ändå kvällen. Först var det ett gäng unga tjejer som hade dansuppvisning och sedan var det ett band bestående av unga killar som stod för underhållningen. De var helt otroligt duktiga. Vilken fart och vilken glädje på scenen! Helt otroligt! "Två backar läsk" heter bandet. Om ni har möjlighet att lyssna på dem någon gång - gör det!

Har varit inne på Falu Kurirens, Nya Wermlandstidningens och Radio Dalarnas hemsidor och sett att de har pulbicerat artiklarna från måndagens presskonferens om vår LUPP-undersökning och uppstarten av ungdomsrådet. Kul.

Nu är det väl bara att krypa ner så att man är pigg och utvilad imorgon och orkar med en till dags konferens. (Jo, för man är ju ingen ungdom längre!)

2 kommentarer:

Anonym sa...

Såg också om LUPP i tidningen. Det var skoj. Men du var inte så likt dig på bilden. Kanske någon som retucherar i vredesmod :-)

Ann-Louise Eklund sa...

Ja du, i dessa tider kan man aldrig vara riktigt säker! ;-)