söndag 19 oktober 2008

Snacka om att politiken i Malung svänger!

Mycket intressant att höra att Centerpartiet i Malung-Sälens kommun, med Pär Kindlund i spetsen, gått från att värna valfriheten och konkurrensen till att rätta in sig i det röda ledet och ställa sig bakom ett yttrande angående friskolor som går ut på att begränsa valfriheten för ungdomarna!

Intressant att på centerpartiet.se samtidigt kunna läsa "- (c) vill ha mer självständiga skolor och mindre politikerstyre". Läs mer här: http://www.centerpartiet.se/defaultnormal.aspx?id=66569

Är det månne så att det finns "politiska vildar i gröna kostymer" i Malung-Sälens kommun?

Man kan på centerpartiet.se också läsa följande: "Fristående skolor har en betydelsefull roll i det svenska skolväsendet, inte minst genom den mångfald av pedagogiska inriktningar som de representerar." Läs mer här: http://www.centerpartiet.se/defaultnormal.aspx?id=64309

Det är mycket spännande läsning. Det blir intressant att följa cirkusen framöver och se vilken som blir nästa hjärtefråga man offrar för att få ha kvar sina nya kompisar!

På Centerpartiet Malung-Sälens hemsida står det: "Centerpartiet genomför den mest spännande politiken!" Undra hur spännande de får på nästa valvaka??!!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Ja du jag bara drar en suck och här i min enamhet skakar på huvudet. Det tycks vara dyrköpt för C att hålla sig främst. Man blir ganska så ensam på toppen och man faller även längst när det brakar.

Ann-Louise Eklund sa...

Ja, så är det väl. Det är inte lätt när man skall vara bäst på allt. Då blir man ensam till slut!