lördag 25 oktober 2008

Hur länge skall det få pågå?

Man kan undra hur länge centerpartisterna i Malung-Sälen, Dalarna och Sverige skall stå och se på när ordföranden leder sitt parti rakt mot avgrunden!

Alla ser vad som håller på att hända men ingen griper in, eller........

Det en av våra kommunala chefer sa till mig häromdagen säger mycket: "Alla vet att han är skitförbannad på dig för att du hoppade av Centern, bildade ett nytt parti, gjorde ett bra val, blev vågmästare och fick mer "makt" än Centern. Alla vet att det där snacket om en bredare majoritet för ekonomins skull bara är svepskäl för överhoppet till vänsterblocket."

Det är ledsamt för resten av Centerpartiet i Malung-Sälens kommun.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Tycker att vårat kommunala Centerparti skämmer ut inte bara sig själva utan svärtar ner hela konceptet för vad Centern står för. När våran lokala centerparti går i spetsen för att förhindra friskolor då har det spårat ur mer än en gång.

När man läser på vad Centern tänker sig bedriva för frågor och vad dom tycker att är viktigt så stämmer inget med det vårat lokala parti just nu håller på med. Så som sakt när tänker centerpartisterna inom de egna leden sätta stopp för denna framfart som inte äns längre är Centerpolitik i våran kommun??

Ann-Louise Eklund sa...

Håller fullständigt med dig. Det är ledsamt för resten av Centerpartiet i Malung-Sälen för de allra flesta inom partiet har sunda åsikter och driver en sund och positiv politik. Det Pär gör nu rimmar dåligt med det partiet jobbat för tidigare. Det känns som om han blivit fartblind i sin iver att få bort vissa människor från politiken i vår kommun.