söndag 27 september 2009

Ännu en vecka slut - dags för nya utmaningar.

Började söndagsmorgonen med att inta en god frukost på Sankt Olof Hotell och Krog, inte helt fel.

Hela förmiddagen ägnades åt ett strategimöte med partiet inför valet 2010 - jättespännande! Det är alltid roligt att jobba med människor som vill och som har många inovativa idéer.

Efter att ha använt "knoppen" hela förmiddagen var det dags för kroppen. Gick Korpens tipspromenad - ja, jag svarade naturligtvis inte på frågorna eftersom jag gjort dem men jag spelade bingo. Ingen vinst men god motion.

Efter en kaffekopp var det tvättkorgarna hemma som skrek efter uppmärksamhet. Lyfte ner korgarna i källaren och befriade kläderna från smutsen.

Resten av eftermiddagen tillbringades i soffan, bland annat läsande handlingarna till morgondagens kommunfullmäktigemöte i Sälen. Det är skönt att man äntligen tagit tag i vår motion gällande att rensa bort alla gamla motioner. Det finns obesvarade motioner som är upp till sju år gamla och det är naturligtvis oförsvarbart. Imorgon behandlas tjugo (20) motioner och på kommunstyrelsens arbetsutskott tidigare i veckan har man tagit sig an flera. En röd ros till Kommunstyrelsens ordförande Kurt Podgorski (s).

Inga kommentarer: