onsdag 9 september 2009

Det är tydligen fler av toppolitikerna som inte kan trafikreglerna!

Igår sammanträdde Kommunstyrelsen i Malung-Sälens kommun och jag var som Barn- & Utbildningsnämndens ordförande kallad till mötet tillsammans med skolchefen och vår förvaltningskamrer. (Jo, jag blev faktiskt kallad till det här mötet....)

När jag kom till kommunhuset kunde jag konstatera att det inte bara är vårt kommunalråd som inte kan trafikreglerna, inte vill ha några besök på kommunalkontoret eller helt enkelt är i för dåligt skick för att kunna gå en liten bit från en "riktig" parkering. Framför entrén på 30-minutersparkeringen stod hela ksau samt ett par bilar till!

Det som gör det hela än mer anmärkningsvärt är att det är ksau (Kommunstyrelsens arbetsutskott) som utgör den instans som ansvarar för kommunens trafikfrågor! Lämpligt eller ej - men så är det.

Det finns en stor parkering bakom Lidl (gamla Konsum) och en stor parkering bakom Swedbank, men det är klart då blir det ju nästan 200 meter att gå och vissa i den här församlingen närmar ju sig "bäst före datum" och någon eller några har väl redan passerat det!

Inga kommentarer: