måndag 21 september 2009

Mycket inspirerande och givande dagar.

Har tillbringat två dagar på Rosersbergs slott utanför Arlanda tillsammans med Korpens Förbundsstyrelse. Det var mycket inspirerande och givande. Vi har varvat intressanta framtidsdiskussioner med god mat, trevligt sällskap och viktiga beslut.

Det är mycket stimulerande att verka i nätverk utanför den egna kommunen. Jag tror att det är mycket viktigt att inhämta goda idéer och inspiration utanför den egna svären. Annars är det lätt att bli hemmablind. Sen är det inte helt lätt att implementera det på lokalt plan, framförallt inte när "allt skall vara som det alltid har varit". Men det är en god investering att ha med sig när det till slut når skogarna i norr, för det gör det förr eller senare.

Det enda negativa med det hela är att man tvingas resa och vara hemifrån några dagar per månad. Visst, det finns de som jobbar inom vården och handeln som ofta är borta kvällar och helger, men ändå. Det är allt skönt att vara hemma....

Nästa Stockholmstur blir Idrottens ChefsutvecklingsprogramBosön, dag 7 och 8 av totalt 10. Det är också oerhört spännande och inspirerande. Livet är ett livslångt lärande!!!

2 kommentarer:

Anna Håkansson sa...

Tack för senast, det var kul att se dig igen! Och visst var det ett bra möte! =)

Ann-Louise Eklund sa...

Anna: Tack själv. Ja det var ett jättebra möte och jag är verkligen imponerad av valberedningens arbete. Det är proffsigt. Vi ses igen på repskapet.