fredag 4 september 2009

Ett till steg närmare en allaktivitetshall i Malung?

Malungs IF har fått pengar genom Leader Dalälvarna för att jobba vidare med en förstudie för att få till en allaktivitetshall i Malung. Det är jättebra för det behövs verkligen, både för skolans och föreningslivets behov. En hall där en del kan bestå av fast sporthallsgolv och en del av konstgräs. En ren fotbollshall vore kapitalförstöring om man vill ha in andra aktiviteter än just fotboll och om man vill ha in skolans idrott och hälsa men en allaktivitetshall vore kanon!

Onsdagen den 16 september skall det visst vara något informationsmöte om den eventuella hallen, för vem eller vilka vet jag inte för jag är inte själv inbjuden eller kallad, varken som Barn- & utbildningsnämndens ordförande (för skolans del), ordförande för Malung-Sälenpartiet (för politikens del) eller som ordförande i Korpen Malung-Sälen (för föreningslivets del).

Men jag är inte bitter - det är säkert några viktigare målgrupper för mötet (utanför skolan, politiken eller föreningslivet). För det beror väl inte på person??? (Så "B" kan det väl inte vara?)

Inga kommentarer: